Over ons

Uniek in Nederland!

Curlingbaan Zoetermeer is de enige officiële curlingbaan in Nederland. We hebben de beschikking over drie curlingbanen in het SilverDome IJssportcentrum. Al zo’n twintig jaar runnen curlers met ervaring op het hoogste nationale niveau en vrijwilligers met een passie voor curling deze baan. We organiseren toernooien, clinics, leagues en competities. Hierdoor krijgt een groeiende fanbase de kans om zich tot ware curlers te ontpoppen.

Marcel de Roo nieuwe manager
van Curlingbaan Zoetermeer

Marcel de Roo nieuwe manager van Curlingbaan Zoetermeer

Zoetermeer, 1 oktober 2021

Vandaag is Marcel de Roo begonnen als de nieuwe manager van Curlingbaan Zoetermeer. De komende maand zal Margrietha Voskuilen haar werkzaamheden overdragen en per 1 november zal zij stoppen. De Curlingbaan Zoetermeer zal behalve de enige echte curlingbaan van Nederland ook steeds meer de plek worden van waaruit de curlingsport in Nederland bekend wordt gemaakt.

ons team

Marcel de Roo manager Curlingbaan Zoetermeer

Marcel de Roo

Directeur

Vanaf 1 oktober is Marcel de Roo de nieuwe manager van Curlingbaan Zoetermeer. Hij is de opvolger van Margrietha Voskuilen.

Margrietha Voskuilen directeur Curlingbaan Zoetermeer

Margrietha Voskuilen

‘De curlingsport proberen in de vorm van een clinic is echt hartstikke leuk. Na jaren zelf op hoog niveau curling te hebben gespeeld, is mijn passie nu om de sport overal onder de aandacht te brengen.’

Michael Rainger instructeur Curlingbaan Zoetermeer

Michael Rainger

Instructeur

‘Met een paar aanwijzingen kun je al snel een potje spelen en het is weer eens totaal iets anders dan wat mensen gewend zijn.’