nieuws

Curling clinic sportief uitje Zoetermeer

14 juli 2022

vacatures curlingbaan zoetermeer

IJSMEESTER – specialisatie curling

Zowel voor topsport als recreatief gebruik moet de kwaliteit van curlingijs uitmuntend zijn. Wij zoeken daarom gemotiveerde sportliefhebbers die een mooie ijsvloer kunnen prepareren en onderhouden.

  • Ben je ervaren of moet je alles nog leren, geen probleem
  • Uren/dagen in overleg tussen 1 augustus 2022 en 31 maart 2023
  • Wil je ook clinics geven dan zijn er meer mogelijkheden
  • Enthousiast, topsportmentaliteit

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

CURLING CLINIC INSTRUCTEUR

Curlingbaan Zoetermeer vacature Clinic_instructeurHet coolste uitje van Nederland is een curling clinic in Zoetermeer. En bestaat uit een presentatie in onze lounge en een aanleer gedeelte en heuse wedstrijd op het ijs. Als instructeur leidt je de clinic in goede banen en weet je jouw kennis en enthousiasme over te brengen op de groep deelnemers.

  • Ben je ervaren of moet je alles nog leren, geen probleem
  • Uren/dagen in overleg tussen 1 augustus 2022 en 31 maart 2023
  • Wil je ook ijsmeester worden dan zijn er meer mogelijkheden
  • Enthousiast, topsportmentaliteit

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

4 juli 2022

sweetlake summercup

Bonspiel in Zoetermeer op 26-27-28 augustus 2022

Na twee jaar afwezigheid staat de Sweetlake Summercup in 2022 weer op de agenda! Een gezellig curlingtoernooi voor teams van 4 spelers uit binnen- en buitenland. Meld je direct aan via de mail of bezoek onze toernooipagina.

3 maart 2022

Evenementen toegevoegd op de kalender

Breedtesportdag op 3 april van 10.00 tot 16.00 uur
Een trainingsdag voor spelers van alle niveaus en voor 18 jaar en ouder. Deelnemers moeten volwaardig lid zijn van een van de 4 bij de NCB aangesloten verenigingen.

NK Curling Teams op 23 april van 9.00 tot 19.00 uur
Teams van 4 tegen 4 nemen het tegen elkaar op tijdens het NK Curling voor Teams. Deelnemers moeten volwaardig lid zijn van een van de 4 bij de NCB aangesloten verenigingen.

NK Curling Doubles op 24 april van 9.00 tot 19.00 uur
Teams van 2 tegen 2 nemen het tegen elkaar op tijdens het NK Curling Doubles. Deelnemers moeten volwaardig lid zijn van een van de 4 bij de NCB aangesloten verenigingen.

Opkras toernooi CCPWA op 30 april van 10.00 tot 22.00 uur
Het allerlaatste curlingtoernooi in Nederland wordt georganiseerd door curlingclub PWA. Na afloop is het traditie dat de ijsvloer door de deelnemers met grof geweld onder handen wordt genomen.

16 februari 2022

Extra 'Special Sunday Clinics' ingepland

Door de Olypische Spelen in Peking is een enorme vraag naar kennis maken met curling ontstaan. Met name voor individuen en groepjes tot 4 personen, die graag in groepsverband voor een aantrekkelijke prijs willen kennis maken met curling, hebben wij de Sunday Special Clinics uitgebreid.

Dat is mede mogelijk omdat we de maand april nog open kunnen blijven.

De Special Sunday Clinic bestaat uit een presentatie, een aanleergedeelte en een klein wedstrijdelement. Op deze bijzondere zondag organiseren we een 2 uur durende curling clinic voor liefhebbers. Je kunt je hiervoor individueel of samen met anderen, tot maximaal 4 personen, aanmelden.

15 januari 2022

opening verlengd t/m 30 april 2022

Vanwege de lockdown is besloten de curlingbaan langer open te houden. Zo kunnen de curling competities worden afgerond. Tevens is het mogelijk om t/m 30 april as. curling clinics te reserveren.