nieuws

Curling clinic sportief uitje Zoetermeer

3 maart 2022

Evenementen toegevoegd op de kalender

Breedtesportdag op 3 april van 10.00 tot 16.00 uur
Een trainingsdag voor spelers van alle niveaus en voor 18 jaar en ouder. Deelnemers moeten volwaardig lid zijn van een van de 4 bij de NCB aangesloten verenigingen.

NK Curling Teams op 23 april van 9.00 tot 19.00 uur
Teams van 4 tegen 4 nemen het tegen elkaar op tijdens het NK Curling voor Teams. Deelnemers moeten volwaardig lid zijn van een van de 4 bij de NCB aangesloten verenigingen.

NK Curling Doubles op 24 april van 9.00 tot 19.00 uur
Teams van 2 tegen 2 nemen het tegen elkaar op tijdens het NK Curling Doubles. Deelnemers moeten volwaardig lid zijn van een van de 4 bij de NCB aangesloten verenigingen.

Opkras toernooi CCPWA op 30 april van 10.00 tot 22.00 uur
Het allerlaatste curlingtoernooi in Nederland wordt georganiseerd door curlingclub PWA. Na afloop is het traditie dat de ijsvloer door de deelnemers met grof geweld onder handen wordt genomen.

16 februari 2022

Extra 'Special Sunday Clinics' ingepland

Door de Olypische Spelen in Peking is een enorme vraag naar kennis maken met curling ontstaan. Met name voor individuen en groepjes tot 4 personen, die graag in groepsverband voor een aantrekkelijke prijs willen kennis maken met curling, hebben wij de Sunday Special Clinics uitgebreid.

Dat is mede mogelijk omdat we de maand april nog open kunnen blijven.

De Special Sunday Clinic bestaat uit een presentatie, een aanleergedeelte en een klein wedstrijdelement. Op deze bijzondere zondag organiseren we een 2 uur durende curling clinic voor liefhebbers. Je kunt je hiervoor individueel of samen met anderen, tot maximaal 4 personen, aanmelden.

15 januari 2022

opening verlengd t/m 30 april 2022

Vanwege de lockdown is besloten de curlingbaan langer open te houden. Zo kunnen de curling competities worden afgerond. Tevens is het mogelijk om t/m 30 april as. curling clinics te reserveren.