curling clinic 31-60 personen

curling clinic
31-60 personen

Sportief bedrijfsuitje

Sportief bedrijfsuitje

Zoek je een origineel en sportief bedrijfsuitje in de omgeving Zoetermeer? Boek dan een curling clinic voor 31-60 personen op de enige echte curlingbaan van Nederland. Curling is een teamsport en is daarom uitermate geschikt als teambuildings activiteit. Succes gegarandeerd!

Voor groepen van 31 tot 60 personen bieden wij verschillende wisselprogramma’s aan. De groepen wisselen elkaar af op het ijs en in de curlinglounge. Tijdens deze clinic is de curlinglounge exclusief voor de groep beschikbaar.

Is de groep kleiner dan 31 personen? Kijk dan even bij ons programma van 7-30 personen.

wisselprogramma (3 uur)

Aan het begin van het programma worden de regels uitgelegd aan de groep. Daarna wordt de groep in tweeën gesplitst en wordt er tussen instructie en wedstrijden afgewisseld.

Kosten: € 1.375,00 (incl. 9% btw)

competitie wisselprogramma (3,5 uur)

Voor meer competitie! Na de instructies worden meteen teams gevormd en kan de competitie losbarsten. In een aantal wedstrijden, waarbij de teams elkaar afwisselen op de ijsvloer, werken we toe naar een grand finale.

Kosten: € 1.605,00 (incl. 9% btw)

verkort wisselprogramma (2,5 uur)

Voor groepen van 31 tot 40 personen is het verkorte wisselprogramma ook nog een optie. Doordat de groepen per baan kleiner zijn, duurt de instructie fase korter, waardoor er toch nog voldoende tijd overblijft voor het wedstrijd onderdeel. 

Kosten: € 1.155,00 (incl. 9% btw)

nagenieten

Heb je eerst een vergadering of wil je na een paar uur intensief samenwerken op het ijs nagenieten met een borrel of diner met z’n allen? Dit kun je rechtstreeks regelen met SilverDome.

reserveren

Een clinic reserveren kan via onderstaande button. Bekijk onze agenda voor beschikbaarheid van de baan.

contact

Ben je geïnteresseerd in het reserveren van één van deze clinics of wil je even langskomen om te komen kijken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.