informatie

Curling bedrijfuitje Zoetermeer

Goed om te weten

Om goed voorbereid te zijn op een bezoek aan onze curlingbaan, hebben we de belangrijkste informatie en een aantal praktisch zaken op een rijtje gezet. Mocht je verder nog vragen hebben, of wil je een keer langskomen om te kijken, neem dan gerust contact met ons op.

Kleding en schoenen

Curling is een wintersport, dus je hebt warme kleding nodig op het ijs. Ook is het van belang wat voor schoenen of laarzen je aan hebt. Vuil van de straat heeft namelijk meteen invloed op de kwaliteit van het ijs. Lees daarom eerst even onze flyer over kleding.

Openingstijden

We zijn geopend van 1 september tot 1 april, op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

We hebben geen vaste openingstijden voor groepjes recreanten die samen even lekker willen curlen. Wel zijn er vaste trainingsuren voor specifieke groepen. Bekijk daarom onze agenda voor de beschikbaarheid van de banen of neem contact op voor de mogelijkheden.

curlinglounge

Alle curling clinics starten in de curlinglounge met de introductie van de curlingsport. Ook kun je in onze curlinglounge in een warme omgeving de actie op het ijs volgen. Wil je tijdens de introductie of terwijl je de actie op het ijs volgt, iets drinken of eten, de horeca van SilverDome kan dat allemaal verzorgen.

Kosten

Bij alle clinics vind je de kosten van de activiteit die je gaat doen. Heb je een certificaat Baanpermissie en kom je met andere recreanten met Baanpermissie curlen, dan kost de baan € 70,00 per uur.

Certificaat Baanpermissie

Wil je af en toe zelf met een klein groepje curlen? Dat kan. Je hebt dan allemaal een certificaat Baanpermissie nodig. Op onze pagina Baanpermissie vind je meer informatie over hoe je een certificaat kunt krijgen.