Curlingclinics

Olympische Curlingclinic

In Zoetermeer hebben we tijdens het winterseizoen (1 september tot 1 april) de beschikking over een drietal officiële curlingbanen, waar we per baan ruimte hebben voor maximaal 10 personen. Voor een echte wedstrijd is 8 personen per baan optimaal. Voor groepen groter dan 30 personen, bieden wij diverse wisselprogramma’s aan. Voor groepen kleiner dan 6 personen, kunnen wij een alternatief clinicprogramma aanbieden.
We beginnen de 2 uur durende Olympische clinic met een uitleg van de regels van de sport. Aansluitend gaat de instructie op het ijs van start, waarin de instructeur de groep de basistechnieken zal aanleren om later in de wedstrijd de perfecte steen te spelen. Als de groep de basis onder de knie heeft, gaat het echte werk beginnen…twee teams gaan het in een echte ‘wedstrijd’ tegen elkaar opnemen.

Programma

Een Olympische clinic (2 uur) is als volgt opgebouwd.
– ca. 15 minuten theorie in curlingontvangstruimte
– ca. 45 minuten aanleren van de basistechnieken van het curlen op het ijs
– ca. 60 minuten wedstrijd

Kosten

De kosten die aan een Olympische clinic zijn verbonden, bedragen € 260 per baan (maximaal 10 personen). Deze prijs is incl. 9% BTW en incl. het  gebruik van de materialen en een instructeur.

Clinicarrangement

Combineer uw curlingclinic met nog meer funactiviteiten rondom Curlingbaan Zoetermeer, kijk op de Arrangement pagina voor meer informatie.

Horeca

De horeca wordt verzorgd door het ijscentrum Silverdome. Bij de horeca kunt u terecht voor een hapje en een drankje of een uitgebreid diner. Graag vooraf reserveren. Voor meer informatie over de horeca kunt u contact opnemen Evenementen SilverDome via: evenementen@silverdome.nl. Kijk voor een sfeerimpressie op:  www.grandcafe-ilili.nl.

Reserveren & Contact

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een clinic of wilt u langskomen voor een bezichtiging, vul ons Aanvraagformulier Clinicinformatie in of stuur een mail.
Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Wilt u alvast een eerste indruk van onze beschikbaarheid, check onze Evenementen Agenda.