Curlingclinic 30-60-90 personen

Voor groepen groter dan 30 personen bieden wij wisselprogramma’s aan
in een opzet vanaf 3 uur

De groepen wisselen elkaar op het ijs en in de curlinglounge af. De curlinglounge is tijdens deze clinic exclusief voor uw gezelschap beschikbaar.

Standaard wisselprogramma 31-60 personen (3 uur)

In het 3 uur wisselprogramma gaan we van start met een gezamenlijke uitleg van de regels, waarna we in 2 groepen afwisselend de instructie en wedstrijd doorlopen. Totale kosten (incl. 9% BTW) € 1285,00

_MG_2907

Competitie wisselprogramma 31-60 personen (3,5 uur)

Het competitie programma a 3,5 uur zorgt voor een ware ijsstrijd, waarbij we in 2 groepen de instructie doorlopen en vervolgens in teams de competitie laten losbarsten. In een aantal wedstrijden, waarbij de teams elkaar afwisselen op de ijsvloer en in de curlinglounge, wordt er toegewerkt naar een grande finale. Totale kosten (incl. 9% BTW) € 1495,00

Wisselprogramma 60-90 personen

Voor groepen van 60 tot 90 personen kunnen we een 3 uur durend programma aanbieden, waarin 3 groepen achtereenvolgens een workshop van een uur volgen. Het wisselprogramma kan eventueel gecombineerd worden met een lopend buffet of een rondje schaatsen op de 250m schaats oval. De kosten hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Reserveren & Contact

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een clinic of wilt u langskomen voor een bezichtiging, vul ons Aanvraagformulier Clinicinformatie in of neem dan mailen met ons op.
Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Wilt u alvast een eerste indruk van onze beschikbaarheid, check onze Evenementen Agenda.