Arrangementen

Mogelijk vanaf 1 oktober voor groepen vanaf 15 personen

Icegames: Fun op het ijs zonder schaatsen

icegames-300x246

Wilt u meer activiteiten op 1 locatie, combineer uw Curlingclinic dan met de Icegames. Met de ice games beleeft u met uw personeel een enorm leuke dag op het ijs van SilverDome. U kunt de icegames ook combineren in een wisselprogramma. Ga met elkaar de strijd aan op de meest spectaculaire onderdelen. Wat te denken van priksleeën, ijsbowlen, reuze blikgooien en levend sjoelen?

IJspret in de SilverDome

ijspret-300x200

Alle ijssporten onder één dak voor een winterse teambuilding dag in de SilverDome. Combineer uw curlingclinic met een clinic noren rijden met ploegenachtervolging, beleef de ijspret met de fun icegames of volg een stoere ijshockeyclinic. Voor grote groepen is zelfs een Olympiade van alle ijssporten mogelijk. Sluit de dag af met lekker eten en drinken in de Sportsbar of het Grandcafe. Informeer naar de mogelijkheden

IJssculpturen


Ga zowel op als met ijs aan de slag: combineer uw curlingclinic met een workshop ijssculpturen in SilverDome. IJssculpturen maken we door een mooi helder blok ijs te bewerken. Handschoenen aan tegen de kou, pak de hamer en de beitel erbij en ga vervolgens lekker aan de slag: Met zijn tweeën of met zijn drieën werken aan het glasheldere ijsblok.

Popscore

popscore-300x178

Een popquiz is superleuk en al helemaal als u een grote rode knop voor uw neus heeft. Gedurende drie rondes en een spectaculaire finale is het de taak van de teams om de titels en artiesten van bekende hits van de afgelopen 40 jaar te achterhalen. De popquiz is een geslaagde afsluiter van uw clinic met het Grandcafe van ons ijssportcentrum als gezellige locatie!
Voor meer informatie over de curlingclinics klik hier. Voor meer informatie over de arrangementen, neem contact met ons op!