Onderwijs

Curlingbaan Zoetermeer biedt op gezette tijden voor zowel het basis- als het voortgezet onderwijs curlingclinics aan tegen aantrekkelijke tarieven. Hiervoor zijn zowel mogelijk voor een éénmalige les als in een cursusopzet van meerdere lessen.

onderwijs

Basisscholen

Curling ’S Cool is een lesprogramma voor het basisonderwijs. Het lespakket laat kinderen op een speelse en coole manier kennismaken met de Olympische wintersport Curling en bestaat uit 1 klassikale les, 1 gymles en als afsluiter 1 clinic op de ijsbaan. Uiteraard zijn de lessen ook los uitvoerbaar. De lessen zijn ontwikkeld voor groep 6 t/m 8. De lessenreeks kan vervolg krijgen in de klas met curling gerelateerde lessen op het gebied van onder andere taal en rekenen. Docenten kunnen voor die lessen op de website www.curlingScool.nl de werkbladen gratis downloaden.

Middelbare Scholen

Voor het voortgezet onderwijs worden in onze daluren schoolclinics aangeboden. Dit kan in de opzet van een eenmalige clinic (1,5 uur) of een cursus in een reeks van 3 lessen (1 uur). De curlingles kan worden afgesloten met een toets op school, die wij kostenloos beschikbaar stellen voor scholen. Meer informatie op aanvraag