Curlingclinics

Olympische Curlingclinic


 

In Zoetermeer hebben we tijdens het winterseizoen (1 augustus tot 3 april) de beschikking over een drietal officiële curlingbanen, waar we per baan ruimte hebben voor maximaal 10 personen. Voor een echte wedstrijd is 8 personen per baan optimaal. Voor groepen groter dan 30 personen, bieden wij diverse wisselprogramma’s aan. Voor groepen kleiner dan 6 personen, kunnen wij een alternatief clinicprogramma aanbieden.

We beginnen de 2 uur durende Olympische clinic met een uitleg van de regels van de sport. Aansluitend gaat de instructie op het ijs van start, waarin onze curlingpro de basistechnieken zal aanleren om later in de wedstrijd de perfecte steen te spelen. Als de groep de basis onder de knie heeft, gaat het echte werk beginnen…2 teams gaan het in een echte ‘wedstrijd’ tegen elkaar opnemen.

Programma

Een Olympische clinic (2 uur) is als volgt opgebouwd:

  • ca. 15 minuten theorie in curlingontvangstruimte
  • ca. 45 minuten aanleren van de basistechnieken van het curlen op het ijs
  • ca. 60 minuten wedstrijd

Kosten

De kosten die aan een Olympische clinic zijn verbonden bedragen € 250 per baan (10 personen). Deze prijs is incl. 6% BTW en incl. de huur van de materialen en een instructeur.

Wij hanteren in de ochtenduren van 09:00-12:00 een Early Bird Tarief van € 199 euro per baan (10 personen).

Clinicarrangement

Combineer uw curlingclinic met nog meer funactiviteiten rondom Curlingbaan Zoetermeer, kijk op de Arrangement pagina voor meer informatie.

Horeca

Voor een drankje bij aanvang van of tijdens de clinic kunt u uiteraard bij de Curlingbaan terecht. neem contact met ons op voor de mogelijkheden Voor een borrel, vergaderarrangement, lunch of diner verwijzen wij u graag naar de Horeca van ons ijssportcentrum: Grand Cafe Ilili. Kijk voor een impressie op www.grandcafe-ilili.nl.

Reserveren & Contact

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een clinic of wilt u langskomen voor een bezichtiging, vul ons Aanvraagformulier Clinicinformatie in of neem dan Contact met ons. Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Wilt u alvast een eerste indruk van onze beschikbaarheid, check onze Evenementen Agenda.