Curlingclinic 30-60-90 personen

Voor groepen groter dan 30 personen bieden wij wisselprogramma’s aan in een opzet vanaf 3 uur, waarin de groepen elkaar op het ijs en in de curlinglounge afwisselen. De curlinglounge is tijdens deze clinic exclusief voor uw gezelschap beschikbaar.

Standaard wisselprogramma 31-60 personen [3 uur]_MG_2907

In het 3 uur wisselprogramma gaan we van start met een gezamenlijke uitleg van de regels, waarna we in 2 groepen afwisselend de instructie en wedstrijd doorlopen.Totale kosten (incl. 9% BTW) € 1285,00

Competitie wisselprogramma 31-60 personen [3,5 uur]

Het competitie programma a 3,5 uur zorgt voor een ware ijsstrijd, waarbij we in 2 groepen de instructie doorlopen en vervolgens in teams de competitie laten losbarsten. In een aantal wedstrijden, waarbij de teams elkaar afwisselen op de ijsvloer en in de curlinglounge, wordt er toegewerkt naar een grande finale. Totale kosten (incl. 9% BTW) € 1495,00

Wisselprogramma 60-90 personen

Voor groepen van 60 tot 90 personen kunnen we een 3 uur durend programma aanbieden, waarin 3 groepen achtereenvolgens een workshop volgen. Het wisselprogramma kan eventueel gecombineerd worden met een lopend buffet of een rondje schaatsen op de 250m schaatsoval. De kosten hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Reserveren & Contact

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een clinic of wilt u langskomen voor een bezichtiging, vul ons Aanvraagformulier Clinicinformatie in of neem dan contact met ons op. Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Wilt u alvast een eerste indruk van onze beschikbaarheid, check onze Evenementen Agenda.